Uw scheidingsmediator in de regio Heerlen

Scheiden in regio Heerlen

scheidingsbegeleider_maastricht

Bij Stefan Willems staat úw scheiding centraal. Het werkgebied is hoofdzakelijk Zuid-Limburg, waaronder Heerlen, Maastricht, Eijsden-Margraten en omstreken. Samen met u zet Stefan alles op een rij, en maakt al uw complexe vraagstukken inzichtelijk. U krijgt praktische oplossingen voorgelegd, waarna u de voor u best passende oplossing kunt kiezen.

De begeleiding kan op kantoor, of bij u thuis in de regio Heerlen, Maastricht, Gulpen-Wittem en, Eijsden-Margraten. Bekijk het scheidingsproces bij Stefan Willems, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wanner u besluit te gaan scheiden, is het vaak een stressvolle fase. Wat nu? Wat kost een scheiding? Welke keuzes moet u maken en welke consequenties hebben uw keuzes? Welke vorm van scheiden kiest u? Stefan Willems biedt u snel en deskundig advies op basis van jarenlange ervaring als financieel adviseur en scheidingsbegeleider. Zo kunnen er verstandige keuzes worden gemaakt over bijvoorbeeld financiën en de kinderen. Het helpt in deze moeilijke periode als er iemand naast u staat die snel persoonlijk advies en informatie kan geven. Daarnaast stelt Stefan samen met u een convenant op waarin alles staat wat geregeld moet worden.

Naast een uitgebreid kennis over praktische zaken als hypotheken, levensverzekeringen, lijfrentepolissen en pensioen heeft Stefan veel geleerd over en van mensen. Deze uitgebreide kennis gebruikt hij als scheidingsmediator om te komen tot een door alle partijen geaccepteerde oplossing.

Scheiden en kinderen.

Als gescheiden ouders van één of meer minderjarige kinderen bent u wettelijk verplicht een ouderschapsplan op te stellen. Dat geldt doorgaans bij echtscheiding, scheiden van tafel en bed, beëindiging  geregistreerd partnerschap en het ontbinden van een samenlevingsovereenkomst.

Vanaf 6 jaar behoort u uw kinderen bij de samenstelling van een ouderschapsplan te betrekken, uiteraard aangepast aan hun leeftijd. Stefan Willems voert, wanneer dat wenselijk is en altijd in overleg met u beiden, zelf gesprekken met de kinderen, op een manier die bij hun leeftijd past, zodat hun wensen op een neutrale wijze kenbaar worden gemaakt.
Een goed ouderschapsplan vormt de basis voor een goede rolverdeling van u als gescheiden ouders, zodat iedere gescheiden ouder de rol van vader en moeder kan blijven vervullen. Lees meer over scheiden met kinderen.

De begeleiding kan op kantoor, of we komen bij u thuis in de regio Heerlen, Maastricht, Gulpen-Wittem en, Eijsden-Margraten. Neem vrijblijvend contact op of lees rustig de stappen bij een scheiding aanvragen door.

Voordelen van een scheidingsmediator

Gebruik maken van een scheidingsmediator als Stefan heeft grote voordelen. Een aantal van deze voordelen op een rijtje:

  • Deze route is goedkoper dan de advocaat én u bent verzekerd van deskundig advies over alles wat met uw echtscheiding te maken heeft.
  • Uitgangspunt is altijd de specifieke situatie van ú en uw partner en eventuele kinderen. U krijgt maatwerk voor een van tevoren overeengekomen tarief.
  • Geen grote landelijke organisatie, maar enkel gericht op de Zuid-Limburgse markt (Maastricht, Heerlen, Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten en omstreken) en daardoor ook persoonlijke aandacht.
  • U bespaart uzelf veel rompslomp en geregel. De scheidingsbegeleider is de spin in uw web.
  • Stefan Willems biedt u, op basis van vele jaren ervaring in de financiële wereld, alle benodigde informatie, discretie en professionele begeleiding die u nodig heeft om de juiste beslissingen te nemen voor úw specifieke situatie.
  • Nazorg zit bij het traject inbegrepen.
  • Stefan is een gecertificeerde scheidingsmediator (Stichting Certificering Scheidingsspecialisten, ScS).

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan en ontdek wat Stefan voor u kan betekenen.

Veelgestelde vragen

Blog