Deskundige partners

Stefan Willems Scheidingsbegeleiding is geen onderdeel van een grote landelijke keten. Dat is een heel bewuste keuze. Persoonlijke aandacht staat voorop en zijn klanten bestaat enkel uit mensen die uit elkaar gaan, dan wel nadenken over uit elkaar gaan. Personen die gescheiden zijn of in scheiding liggen gaan regelmatig naar Stefan Willems voor een second opinion of herijking van het scheidingsconvenant.

Door zich te richten op scheiden, of het nu gaat om echtscheiding, scheiden van tafel en bed, ontbinden van het geregistreerd partnerschap of het opheffen van een samenlevingscontract, is Stefan specialist geworden op het gebied van uit elkaar gaan.

Om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen overlegt Stefan Willems regelmatig met andere specialisten op het gebied van scheiden. Het biedt u de garantie dat u steeds het allerbeste advies krijgt.

Ook wanneer het gaat om uw specifieke situatie kan Stefan in direct overleg treden met deze specialisten. Gaat het om een eenvoudig advies dan gebeurt dit met gesloten beurzen. Zodra het overleg wel zal leiden tot extra kosten, zal dit altijd vooraf met u besproken worden. U bepaalt immers.

Partners in overleg:

 • Ingeborg Dijkstra  www.steppingstonescoaching.nl
  Ingeborg is gezinscoach en mede oprichter van het Scheidingscafé Zuid Limburg. In complexe omstandigheden, binnen gezinnen van ouders die uit elkaar gaan of bij reeds gescheiden ouders, heeft zij meermaals haar kracht bewezen.
 • Yolanda de Boer  www.opbloeien-na-scheiding.nl
  Yolanda is sociotherapeut en eveneens mede oprichter van het Scheidingscafé Zuid Limburg. Als sociotherapeut helpt ze mensen die uit elkaar gaan, of na een scheiding, bij de verwerking van emoties, waardoor ruimte ontstaat voor een nieuwe toekomst.
 • Siska van Veen  www.scheidenmetconsensis.nl.
  Siska is mediator en scheidingsspecialist en is één van de vaste sparringpartners van Stefan Willems. Ervaringen en kennis worden gedeeld zodat ze als scheidingsspecialisten volledig actueel op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van hypotheek, pensioen, alimentatie, levensverzekeringen, mediation en alle overige belangrijke onderwerpen bij een scheiding.
 • Johan Kools  www.dcbm.nl
  Johan is de andere vaste sparringpartner van Stefan Willems. Ook hij is scheidingsmediator en scheidingsspecialist en vormt samen met Siska en Stefan een hechte groep als het gaat om alle onderwerpen rondom echtscheiding.
 • André Feijs  www.andrefeijs.nl
  André is specialist op het gebied van financiële planning. Complexe financiële vraagstukken omtrent bijvoorbeeld de hypotheek van uw eigen woning of het ontslag uit de hoofdelijke aansprakelijkheid kunnen indien gewenst aan hem voorgelegd worden.
 • Mr. Sandra Bremen  www.baltusbremenadvocaten.nl
  Sandra is advocaat en Stefan werkt vanaf het begin met haar samen als het gaat om het indienen van het verzoekschrift tot echtscheiding en andere vraagstukken rondom uit elkaar gaan.
 • Mr. Raymond Meuwissen  www.notarismeuwissen.nl
  Raymond is notaris en als zodanig op de hoogte van juridische aangelegenheden.  Indien nodig worden complexe situaties met hem besproken.

old rolex watch replica tag heuer watch history
fake watches tag heuer classic truck replica kits
replica breitling chronomat 44 wholesale replica breitling watches

Blog