Een advocaat bij echtscheiding

Een advocaat of een mediator bij uw echtscheiding?

De beslissing is genomen; jullie gaan scheiden. Een van de eerste vragen die vervolgens opduikt is “hoe gaan we dit regelen?”. Er zijn meerdere opties bij een scheiding. Kiest u voor de advocaat bij uw echtscheiding? Houdt u dan in uw achterhoofd dat deze voornamelijk gespecialiseerd is in de juridische aspecten van een scheiding. Maar dat is slechts een, ook nog vaak beperkt, deel van uw scheiding. Stefan heeft al bijna 40 jaar ervaring, o.a. als financieel adviseur en scheidingsmediator, en biedt veel meer dan alleen juridische hulp. Bijkomend voordeel is dat de kosten doorgaans veel lager liggen dan de kosten van een advocaat.

Natuurlijk is het uiteindelijke doel om u, uw (ex)partner en eventueel uw kinderen optimaal te helpen en begeleiden bij het goed afsluiten van deze moeilijke periode. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel bij Stefan. Omdat hij niet deel uitmaakt van een grote landelijke organisatie, is hij heel veel ruimer en flexibeler in zijn manier van werken en kan hij echt de tijd nemen voor ú. Stefan maakt het proces inzichtelijk door samen met u alles op een rij te zetten en alle complexe vraagstukken helder te krijgen. Door de jarenlange ervaring en brede kennis kijkt Stefan vaak veel verder dan de gemiddelde advocaat.

Persoonlijke aandacht staat dus voorop. U kunt kiezen om de gesprekken rondom uw echtscheiding plaats te laten nemen in het kantoor nabij Maastricht , of aan huis in de regio Maastricht, Heerlen, Gulpen-Wittem en Eijsden-Margraten.

Neem vrijblijvend contact op met Stefan Willems, of lees rustig eerst het traject bij een echtscheiding door. Ook voor vragen kunt u Stefan contacteren, of kijk of uw vraag wellicht tussen de veelgestelde vragen staat.

 

Blog